انصارالله: عملیات یمن در دریای سرخ محدود به ممنوعیت دریانوردی عربستان است | قصد اخذ عوارض از باب‌المندب را نداریم

  • کد خبر: ۴۳۴۴۶۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۲:۱۵
انصارالله: عملیات یمن در دریای سرخ محدود به ممنوعیت دریانوردی عربستان است | قصد اخذ عوارض از باب‌المندب را نداریم
یکی از اعضای دفتر سیاسی انصارالله یمن در اظهاراتی اختصاصی به العربی جدید گفت: ما قصدی برای اعمال عوارض ترانزیتی در تنگه باب‌المندب نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، حزام‌الاسد خاطرنشان کرد که عملیات یمن در دریای سرخ فقط محدود به ممنوعیت دریانوردی عربستان است.

این موضوع پس از آن مطرح می‌شود که رویترز چهارشنبه، هفتم مرداد، به نقل از منابع آگاه منطقه‌ای ادعا کرد که انصارالله یک هفته پس از اعلام محاصره دریایی عربستان سعودی، در نظر دارد برای کشتی‌های تجاری که در جنوب دریای سرخ و تنگه استراتژیک باب‌المندب تردد می‌کنند، هزینه اعمال کند.

الاسد در گفت‌و‌گو با العربی الجدید تاکید کرد: ممنوعیت کشتی‌رانی عربستان در دریای سرخ، باب‌المندب و خلیج عدن تا رفع محاصره یمن ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد که یمن مجموعه‌ای از گزینه‌های نظامی تشدیدکننده دارد که دشمن سعودی را به سمت صلح متمایل کرده و محاصره مردم یمن را رفع می‌کند.

از سوی دیگر، الاسد در واکنش به ادعای مطرح شده مبنی بر شهادت یکی از رهبران انصارالله در حملات سعودی‌آمریکایی به سایت‌های حشدالشعبی عراق به نام ابوعلی العزی گفت: من هیچ اطلاعی در این‌باره ندارم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.